Getuigenissen

Deze sectie van de site neemt verschillende getuigenissen op met betrekking tot Edith, of over de leegte die zij achtergelaten heeft.

Verschillende getuigenissen

Hier volgt een onvolledige lijst van steunbetuigingen die ons via verschillende kanalen (mail, Facebook, brieven, enz...) verstuurd werden na het overlijden van Edith. Uit eerbied voor de auteurs worden deze naamloos gepresenteeerd. Ieder zal zich erin kunnen herkennen. Als bepaalde onder jullie toch wensen vernoemd te worden naast hun getuigenis, laat het ons weten. Nogmaals hartelijk dank voor de gekregen steun en voor jullie oprecht teken van deelneming.

Edith herinneren om het leven te waarderen

Jullie waren talrijk om ons na het vertrek van Edith te begeleiden, met ons het onbegrip te delen tussen het heldere levensbeeld dat ze uitstraalde in alles wat ze ondernam en de donkere last die ze met waardigheid verborg en tot in haar diepste zelf onderdrukte. Zij nam afscheid, verliet een parcours waar prachtige opflakkeringen  haar lieten herboren worden maar ook  afwisselden met somber wegzakken waarbij ze zichzelf verloor. We zijn niet in staat deze uitkomst te ontcijferen, maar uw steun is een grote hulp om dit eindpunt te aanvaarden en onze weg verder te zetten.