Steun de verspreiding van de "Libera Me boodschap" door haar vertaling naar het Frans en het Engels te sponsoren

Ondraaglijk én onbehandelbaar psychisch lijden bestaat wel degelijk.

Het is de grote verdienste van Lieve Thienpont dat ze ons daarop wijst en de patiënt zo een stem geeft." – Prof. dr. Wim Distelmans

Steeds meer patiënten die psychisch lijden, zoeken een weg naar euthanasie. Lieve Thienpont (psychiater) poogt met haar nieuwe boek Libera Me. Over euthanasie en psychisch lijden (25/04/2015, Uitgeverij Witsand), het taboe daarrond te doorbreken. Ze bundelt en analyseert getuigenissen die ze gedurende twaalf jaar lang in haar praktijk met zorg verzamelde. Zowel patiënten zelf, als hun nabestaanden, krijgen het woord over hun vragen naar vrijwillige levensbeëindiging.

Inmiddels zijn vertalingen naar het Engels en het Frans in voorbereiding (publicatie voorjaar 2016) om tegemoet te komen aan de internationale (pers)belangstelling. Teneinde de verschijning van de publicatie in beide talen mogelijk te maken, doet Libera Me beroep op vrijwillige medewerkers en professioneel geschoolde vertalers. Steun de verspreiding van het gedachtegoed door de vertaling te sponsoren.

Met een gift van 30,00 EUR op www.dana.io/LiberaMe, krijgt u één van de verwachte uitgaves in elektronische vorm toegestuurd, maar ook kleinere bijdragen zijn welkom. U kan storten via credit card of Paypal via de "Contribute now” knop op de website.

Rechtstreekse overschrijving kan ook, op rekeningnummer BE14 0688 9582 0083 met vermelding van "Vertaling Libera Me".

Met dank.

Libera Me